Raiskauskertomuksien lukemisesta

2. kesäkuuta 2010 klo 14.26
Sijainti: Blogit: BringDeathCorporation
Avainsanat: seksi

Olen yrittänyt välttää raiskauskertomuksien lukemista kirjoista, koska arvelen, että jos se jotain tunteita herättäisikin, niin ne olisivat ikään kuin vääränlaisia tai tekaistuja, koska sitä kuvauksen kirjoittajaa ei tunne mitenkään muuten kuin sen kirjan perusteella. Eli olen ikään kuin odottanut saavani lukea jotain tällaista, koska kun tunnen sinua ensisijaisesti muiden kirjoittamiesi asioiden kautta, voin olla varma, että tämän herättämä viha ja muut tunteet ovat aidosti omiani, eivätkä vain sellaisia, mitä ihmisiltä tällaisessa yhteydessä odotetaan.

En tiedä oliko tuossa selityksessä nyt päätä tai häntää, mutta halusin sillä siis vain pohjustaa sitä, että teki mieleni kiittää sinua siitä, että kirjoitit tämän. Tällainen rehellisyys on arvokasta.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (BringDeathCorporation)