Syötteenlukijat ja tyylitiedostojen noudattaminen

27. huhtikuuta 2011 klo 19.06
Sijainti: Blogit: TUOTE

Onneksi minä en ole se, jonka on pitänyt päättää siitä, että pannaanko syötteet ja niiden lukijat noudattamaan tyylitiedostoja vai ei. Olen nimittäin niin kahta mieltä siitä kuin olla voi. Toisinaan on parhautta, että suoneen voi piikittää putipuhdasta, homogeenista tietoa. Toisinaan taas siinä menetetty siivu blogien persoonallisuuksia vihlaisee kipeästi. Joutuisin tekemään huonon standardin, jossa valinta jätetään käyttäjälle, ja sitten saisin riisua tyylit uutispalveluilta ja muilta ei-persoonallisilta lähteiltä ja jättää ne blogeille, joista haen nimenomaan persoonaa.

”Klikkailen joskus sfääreihin jotain ihmeellisiä syötteitä, mutten tiedä menevätkö ne perille tai mitä tapahtuu.”

Tilasin jakosi joskus, mutta nyt sitä ei seurattavissani jostain syystä enää näykään, ja jos yritän lisätä sen, GR jumiutuu loputtomaan lataukseen. Olisin näyttänyt miltä se tältä puolelta katsoen näyttää. Kyllä sieltä joskus joku jaettu juttukin näkyi.

”Kun en itse seuraa kenenkään syötteitä (miten niitä voi edes seurata?!)”

Luulin osaavani neuvoa, mutten näköjään osaakaan. Mitenkähän minä olen onnistunutkin haalimaan nuo nyt jo kaikkiaan 20 seurattavaa?

Vastaa viestiin sen kontekstissa (TUOTE)