Unituntemuksia voi tavoittaa ilman kokemusta

6. toukokuuta 2011 klo 10.55
Sijainti: Blogit: TUOTE
Avainsanat: uni

Voin helposti olla samaa mieltä tuosta, ettei noita erikoisia unituntemuksia voi tavoittaa ilman kokemusta. Onko sinulla ollut niitä aina? Minulla ne ovat alkaneet vasta viime vuosina, todennäköisesti lääkityksen myötä (sivuvaikutuksena mm. ”voimakkaita unia”).

Sen sijaan siitä olen eri mieltä, että se aiheuttaisi riippuvuutta. Minusta ne ovat kammottavia! Pelkään päinvastoin jääväni niiden vangiksi vastoin tahtoani, ikuiseen uneen jossa tiedän näkeväni unta, mutta josta en pysty heräämään.

Tosin ehkä se riippuu niiden tapahtumistakin. Minä olen niissä aina nukkumassa paikassa, joka muistuttaa enemmän tai vähemmän sitä, missä oikeastikin sillä hetkellä nukun. Sitten lähden valumaan etanan tavoin pitkin lattioita, mutten siinäkään pääse mihinkään, vaan jään vain pyörimään ympyrää johonkin.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (TUOTE)