Googlen tässä ilmeisesti tekemä virhe on siinä

28. marraskuuta 2011 klo 17.56
Sijainti: Blogit: Google
Avainsanat: turvallisuus

Googlen tässä ilmeisesti tekemä virhe on siinä, ettei tuon valinnan seurauksista varoiteta riittävän vakavasti. En ole itse saanut vielä tällaista valintaa eteeni (enkä ehkä saakaan, sillä olen jo YouTuben ikärajoitusten takia siellä ilmoittanut olevani täysi-ikäinen), mutta mikäli siinä ei suurin tulipunaisin kirjaimin kerrota, että menetät kaiken mitä Googlen orjana voi menettää, ja pyydetä vahvistusta kahteen kertaan (joista toinen mieluusti sähköpostitse tai vieläkin mieluummin matkapuhelimitse), sen on pakko olla liian huomaamaton.

Tämä on hyvä muistutus siitä miksi kaupallisiin toimijoihin, edes Googleen ei lopultakaan kannata luottaa. Ei sillä, ettäkö exme sellaista muistutusta olisi kaivannut, mutta ehkä me muut…

Voisin kyllä itsekin vielä blogata tästä varoituksen. Jos jokukaan välttyy sen luettuaan samalta, se on sen arvoista.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Google)