Yritin rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi, mutta mikään tarjoamistani käyttäjätunnuksista ei kelvannut

30. huhtikuuta 2011 klo 21.32
Sijainti: Muut: Webropol

Yritin rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi, mutta mikään, siis kerta kaikkiaan mikään tarjoamistani käyttäjätunnuksista ei kelvannut, vaan kaikki olivat muka ”jo käytössä”. Kokeilin jopa 20 merkkiä pitkää satunnaismerkkijonoa, joten kyse ei voi olla siitä että kaikki ehdottamani tunnukset olisivat todellisuudessa jo käytössä, vaan järjestelmä valehtelee ongelman laadusta.

En ole myöskään aiemmin rekisteröitynyt itse millään kokeilemistani tunnuksista, joten siitäkään ei voi olla kyse. Kokeilin kuitenkin varmuuden vuoksi salasanan palautusjärjestelmää, mutta sekin valehteli: ”Syötetty käyttäjätunnus/sähköpostiosoite on virheellinen.” Todellisuudessa kyse on arvatenkin siitä, ettei syöttämääni tunnusta järjestelmän tietokannasta löydy.

Tämä kaikki esti edes sen yrittämisen, mitä olisin luomillani tunnuksilla tehnyt: aiemmin tekemäni varauksen päivittämisen. Siitä, olisiko se onnistunut ja miten hyvin, en näin ollen voi antaa palautetta.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Webropol)