Wikimedian wikit ovat erityisen alttiita tälle osoittimen alta pois nytkähtämisen efektille

18. toukokuuta 2011 klo 22.17
Sijainti: Blogit: skrubu
Avainsanat: Wikimedia

Hitaan yhteyden päässä olevalle käyttäjälle Wikimedian wikit ovat erityisen alttiita tälle osoittimen alta pois nytkähtämisen efektille. Tai erityisen ärsyttävällä tavalla, sillä kun se ylälaidan ilmoitus (äänestys siitäsuntästä, gief Jimbo monies plox, tms.) renderöidään kummallisesti viimeisenä, tulee klikanneeksi sitä eikä eikä sen paikalla vielä latauksen aikana ollutta, tarkoittamaansa linkkiä. Ja kun sivun avaa muokattavaksi, sen muokkaimen painikkeet (joita en käytä koskaan) ilmestyvät samalla tavalla jälkikäteen (JavaScript-magialla) siihen varsinaisen muokkausalueen yläpuolelle ja nyrjäyttävät sitä aluetta alaspäin niin, että kun tarkoituksena oli siirtää kursori siihen muokkausalueen alkuun, tuleekin klikanneeksi jotain muokkauskilkettä ja syöttäneeksi artikkeliin tiesminkämuotoilukoodin.

Anteeksi sekava vuodatukseni. Teki hyvää avautua tästä.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (skrubu)