Matkakorvaukset netin kautta?

26. toukokuuta 2011 klo 9.26
Sijainti: Muut: Kela

Käväisin tuossa tutkimassa webpalvelun kautta näkyviä, minulle myönnettyjä etuisuuksia. Olisin tarkistanut, ovatko taannoin lähettämäni matkakorvaushakemukset menneet perille. Omavastuu tuskin on niiden osalta vielä täynnä, mutta olisinkin vain tarkistanut, että edes sitä omavastuuta on kertynyt. Palvelussa ei kuitenkaan näkynyt mitään tietoa matkakorvausasiastani. En myöskään äkkiseltään saanut selville johtuuko tämä siitä, ettei hakemuksia ole vielä käsitelty, tai etteivät ne ole löytäneet perille, vai onko kyse vain järjestelmän puutteesta (matkakorvausasioita ei näytetä).

1. Näkyvätkö matkakorvausasiat webpalvelun kautta?

2. Miksei matkakorvausten hakeminen webpalvelun kautta ole mahdollista? Mielestäni matkakorvaukset jos mitkä olisi kätevä hakea weblomakkeella, sillä niihin lomakkeisiin tulee tyypillisesti rivikaupalla samoja tietoja (sama lähtöpaikka, kohde, kilometrimäärä ja kustannukset), jotka olisi helppo tietokoneen leikkaa ja liimaa -toiminnon avulla monistaa. Käsinkirjoitettava lomake on tässä suhteessa varmasti Kelan lomakkeista se kaikkein työläin täyteltävä.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Kela)