Uutisivuston Alueet-osion ja muiden osioiden välillä on kummallista epäsymmetriaa tekstiversion suhteen

11. heinäkuuta 2011 klo 15.28
Sijainti: Muut: YLE
Avainsanat: saavutettavuus

Yritänpä vielä tämän epätekstiversion kautta, kun tuon tekstiversion palautesivun kautta lähettämäni viestit vaikuttavat katoavan kuin mustaan aukkoon.

Uutisivuston Alueet-osion ja muiden osioiden välillä on kummallista epäsymmetriaa tekstiversion suhteen. Tekstiversion yläpalkin Alueet-linkki vie alueuutisten täysversioon eikä tekstiversioon toisin kuin kaikki muut linkit, ja niin kuin sen kaiken järjen mukaan pitäisi. Teksti-Alueet-osion yläpalkissa on linkki Alueet-täysversioon, mutta muiden osioiden (esim. Luonto ja ympäristö) tekstiversioissa täysversio-linkki vie jostain syystä uutisetusivun täysversioon — ei siis kyseisen osion tekstiversioon, niin kuin pitäisi (esim. /uutiset/teksti/ulkomaat/ -> /uutiset/ulkomaat/).Tekstiversion yksittäisuutissivulla on sama vika: niissäkin täysversiolinkki viittaa uutisetusivuun eikä saman uutisen täysversioon.

Lisäksi tekstiuutiset vaikuttavat edelleen olevan lapsipuolen asemassa mitä uutisten linkkeihin tulee: videolla tai kartalla varustetut uutiset (esim. http://ur1.ca/4olkq#) eivät tekstiversiossaan (http://ur1.ca/4oll0#) sisällä samoja videoita tai karttoja edes linkkeinä.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (YLE)