WordPress antaa säätää kommentoitavuuden postauskohtaisesti

3. elokuuta 2012 klo 19.42
Sijainti: Blogit: Silmänkääntövankila
Avainsanat: saavutettavuus, WordPress

WordPress antaa säätää kommentoitavuuden postauskohtaisesti, eli jos julkaisit tuon ennen kuin olit ruksannut mainitsemasi valikkokohdan, siinä julkaistussa on vielä vanhan asetuksen myötä kommentointi suljettu (tuon yleisasetuksen muuttaminen ei vaikuta vanhojen postausten kommentoitavuuteen). Postausten muokkausnäkymässä, ylälaidassa on (suomenkielisessä wp.comissa) ”Näyttöasetukset”-namiska, jolla saa muokkauskilkkeitä piiloon ja näkyviin. Yksi niistä on ”Keskustelu”, jolla sen postauskohtaisen kommentoitavuusasetuksen (”Salli kommentointi”) saa näkyviin, jollei se jo ole.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Silmänkääntövankila)