Saattaisin yrittää, jotta voisin sanoa yrittäneeni

8. helmikuuta 2013 klo 16.14
Sijainti: Blogit: Silmänkääntövankila
Avainsanat: kirjallisuus

En kyllä minäkään. Tosin olisi hyvinkin mahdollista että yrittäisin, jotta voisin sitten lytätessäni sen sanoa yrittäneeni. Olisi myös mahtavaa löytää joku tuollainen järkälemäinen teossarja, josta olisin oikeasti fanin lailla innoissani, sillä tarvitsen tietysti alati viihdykettä päivieni täytteeksi. Olen, pakko myöntää, tästä syystä joskus harkinnut jopa Harry Pottereita. Fantasiateoksia vain harmi kyllä useimmiten paisutellaan tyhjänpäiväisellä hötöllä (tunnelmanluontia se kai on olevinaan), jota en jaksa lukea.

Asimovin Säätiö taisi olla edellinen kokonainen suursarja, jonka luin halukkaasti loppuun saakka. Sekin oli teini-ikäisenä, joten voi olla, että nyt enää ei menisi. Voisi kyllä jossain vaiheessa kokeilla.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Silmänkääntövankila)