Gmail tarjosi tuota kokeiltavaksi taannoin

29. maaliskuuta 2013 klo 18.13
Sijainti: Blogit: Google
Avainsanat: Gmail, saavutettavuus

Gmail tarjosi tuota kokeiltavaksi taannoin. Kokeilin, mutta palasin hyvin pian entiseen. Jotain pointtia uudessa paradigmassa muistaakseni mietin olleen, mutta se paradigma ei kohdannut minun käyttöparadigmani kanssa kovin hyvin.

Pointtina siis tässä, että jollei tämä nyt ole lopullisen käyttöönoton ensiairut (minulla tuo ei ainakaan vielä tätä kirjoittaessani ole tullut takaisin pakotettuna), voit ehkä vielä palata entiseen sinäkin, jos onnistut löytämään sieltä sen linkin. Muistaakseni se oli hyvin pienellä jossain nurkassa silloin kun minä uutta kokeilin (jokunen kk sitten). Jollei päänäkymässä niin asetuksissa.

Etsisin tarkat ohjeet kokeilemalla, mutta pelkään, että jos tämä todella nyt on lopullista, sieltä ei minullakaan enää ole paluuta jos erehdyn tuon ”new compose experience” -linkin nyt valitsemaan… Tai no menkööt, jos on lopullista niin sitten on.

I’ll be back.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Google)