Paljon lupauksia, melkein yhtä paljon ominaisuuksia

11. heinäkuuta 2014 klo 12.55
Sijainti: Muut: Asus
Avainsanat: kuluttajuus

Reitittimen käyttöliittymä on pääosin miellyttävä, vaikkakin toimintojen jaottelu kaipaisi yksinkertaistamista: ominaisuuksia on paljon, ja vielä viikon käytön jälkeenkin on välillä vaikea löytää etsimäänsä turvautumatta arvailuun.

Ostin tämän mallin, koska tämän piti tukea linkkien kuormantasausta ja tiettyä Huawein mokkulaa, mutta kumpikaan ei (vielä firmispäivitysten jälkeenkään) toiminut. Ylipäänsä USB-liitäntäisten verkkoyhteyksien tuki vaikutti valmistajan lupauksista huolimatta huonolta (edes Android-liekaa en saanut toimimaan Ethernet-wanin rinnalla).

Päheän näköinen purkki kyllä, ja perustoiminnot (ainakin Ethernetin kautta waniin kytkettynä) luonnistuivat ihan hyvin. Voi kuitenkin olla, että tätä halvemmistakin reitittimistä löytyy perustoiminnoissa ihan yhtä hyviä. Asuksen hyvänä puolena voi tosin mainita tiiviiseen tahtiin ilmestyvät firmispäivitykset, joissa korjataan bugeja ja lisätään laitetukea ja jopa uusia ominaisuuksia. Ehkäpä se Huawein mokkulakin jonain päivänä alkaa toimia.

Suositteluni siis näillä varauksilla.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Asus)