Polarin tiiliskivi on viime kuukaudet jostain syystä aina ollut kahtia haljenneena pakkauksesta otettuna

5. kesäkuuta 2024 klo 17.36
Sijainti: Muut: Valio
Avainsanat: kuluttajuus, Linnanmaa, Oulu, Valio

Suosikkijuustoni on Valion 15-prosenttinen Polar (Valsa). Viime kuukaudet se on jostain syystä aina ollut kahtia haljenneena pakkauksesta otettuna. En tiedä onko vika logistiikassa vai tuotantopäässä, mutta teiltä onnistunee tuon syyn selvittäminen. Ostan juustoni useimmiten samasta myymälästä (Oulun Linnanmaan Prisma), eli myöskään käsittelyvirhe siellä ei ole poissuljettu.

Eihän tuo makuun tai syömäkelpoisuuteen vaikuta millään lailla, mutta tuo halkeilu tekee juustosta huonosti höylättävän, varsinkin kun ruukaan höylätä tiiliskiven päästä. Haljenneesta köntistä veistetyt siivut katkeilevat halkeamakohdista pikku pätkiksi.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Valio)