Avainsanana Someone Knows Something

Kiitoksia kuunteluvinkeistä

4. marraskuuta 2017 klo 15.27
Sijainti: Blogit: Silmänkääntövankila
Avainsanat: Someone Knows Something

Kiitoksia kuunteluvinkeistä. Olen tähän saakka poiminut uusia kuunneltavia pääasiassa sen perusteella, mitä aiemmin kuuntelemissani podcasteissa on sivuttu/mainittu/mainostettu, mutta nyt sillä saralla on vähän aikaa ollut hiljaista (tai ne muutamat uudet mainitut/mainostetut podcastit eivät ole houkutelleet aihepiirinsä takia tai muuten).

Someone Knows Somethingistakinhan on kolmoskausi alkamaisillaan. Se taisi olla se minun alkuperäinen porttini tähän ulottuvuuteen. Mielenkiintoista nähdä millaista sieltä on tuloillaan, kun kahden ensimmäisen kauden tapaukset olivat keskenään tyystin erilaiset.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Silmänkääntövankila)

Miljoonien vuosien kuluttua paleontologit löytävät pikku-Adrianin jäänteet

27. toukokuuta 2016 klo 17.39
Sijainti: Blogit: kieli
Avainsanat: Someone Knows Something

Miljoonien vuosien kuluttua paleontologit löytävät pikku Adrienin jäänteet. ”Onnekkaan sattuman takia säilynyt harvinainen esimerkki muinaisesta Homo-lajista, josta emme tiedä juurikaan mitään.”

No, en tiedä onko tämä lainkaan realistista, mutta mielikuva popsahti päähäni heti kun arvasin totuuden (siis sen selityksen, johon Ridgenkin sukeltajien lisäksi vaikutti lopulta uskovan, ja joka näin suomalais-lintukotolaisesta näkövinkkelistä tuntui melkein alusta asti ilmiselvältä).

Kanadalainen ”about” riitti minulle melkein yksinään siihen että kuuntelin jakson toisensa perään. Pyöreydessään se suorastaan hyväilee korvaa sisään mennessään.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (kieli)