Viestit paikassa Polar

Polarin tiiliskivi on viime kuukaudet jostain syystä aina ollut kahtia haljenneena pakkauksesta otettuna

5. kesäkuuta 2024 klo 17.36
Sijainti: Muut: Valio
Avainsanat: kuluttajuus, Linnanmaa, Oulu, Valio

Suosikkijuustoni on Valion 15-prosenttinen Polar (Valsa). Viime kuukaudet se on jostain syystä aina ollut kahtia haljenneena pakkauksesta otettuna. En tiedä onko vika logistiikassa vai tuotantopäässä, mutta teiltä onnistunee tuon syyn selvittäminen. Ostan juustoni useimmiten samasta myymälästä (Oulun Linnanmaan Prisma), eli myöskään käsittelyvirhe siellä ei ole poissuljettu.

Eihän tuo makuun tai syömäkelpoisuuteen vaikuta millään lailla, mutta tuo halkeilu tekee juustosta huonosti höylättävän, varsinkin kun ruukaan höylätä tiiliskiven päästä. Haljenneesta köntistä veistetyt siivut katkeilevat halkeamakohdista pikku pätkiksi.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Valio)

Seuraajatoiminto ja muita vikoja

2. joulukuuta 2016 klo 17.53
Sijainti: Muut: Polar
Avainsanat: saavutettavuus

Terve.

Minulla on vaikeuksia saada seuraajatoimintoa pelittämään Flow’ssa (webversiossa): olen lähettänyt seuraamispyynnön kaverilleni (hänen profiilisivullaan nimen alla lukee ”Pyyntö odottaa”), mutta hän ei saa siitä mitään ilmoitusta. Vastaavasti hän on omalla tahollaan yrittänyt seurata minua, mutta minulle ei ole tullut siitä mitään ilmoitusta hyväksyttäväksi.

Tuon profiilisivulla olevan Seuraajapyyntö-namiskan toiminta on muutoinkin aika surkeaa: sen tila ei muutu napsautuksesta, vaan vasta sivun uudelleenlatauksella (F5) sen napin tilalle ilmestyy tuo ”Pyyntö odottaa”/”Cancel request” (lisäksi tuo hoverilla ilmestyvä teksti on vailla suomennosta).

Mitenkä tuon seuraamisen saisi toimimaan?

(Yritin ensin lähettää tämän palautteen Ota yhteyttä -sivun kautta, mutta siellä lähetysnapista tuli vain ”Please wait…” -teksti siihen napin viereen eikä sen jälkeen tapahtunut mitään. Sivustonne toimivuus kaiken kaikkiaan ei nyt kyllä oikein vakuuta.)

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Polar)