Viestit paikassa Valio

Polarin tiiliskivi on viime kuukaudet jostain syystä aina ollut kahtia haljenneena pakkauksesta otettuna

5. kesäkuuta 2024 klo 17.36
Sijainti: Muut: Valio
Avainsanat: kuluttajuus, Linnanmaa, Oulu, Valio

Suosikkijuustoni on Valion 15-prosenttinen Polar (Valsa). Viime kuukaudet se on jostain syystä aina ollut kahtia haljenneena pakkauksesta otettuna. En tiedä onko vika logistiikassa vai tuotantopäässä, mutta teiltä onnistunee tuon syyn selvittäminen. Ostan juustoni useimmiten samasta myymälästä (Oulun Linnanmaan Prisma), eli myöskään käsittelyvirhe siellä ei ole poissuljettu.

Eihän tuo makuun tai syömäkelpoisuuteen vaikuta millään lailla, mutta tuo halkeilu tekee juustosta huonosti höylättävän, varsinkin kun ruukaan höylätä tiiliskiven päästä. Haljenneesta köntistä veistetyt siivut katkeilevat halkeamakohdista pikku pätkiksi.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Valio)

Välifoliokansi oli liimattu vinoon, ja rasiasta oli valunut nestettä

28. marraskuuta 2022 klo 15.31
Sijainti: Muut: Valio
Avainsanat: kuluttajuus, Valio

Välifoliokansi oli liimattu vähän vinoon, jonka seurauksena rasiasta oli valunut nestettä muiden ostosten sekaan. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun tätä on sattunut, joskin edelliskerrasta on nyt jo sen verran aikaa, että luulin, että tämä oli tuotantolinjalla jo korjattu.

Tuo folio on usein myös vähän oikullinen avattava. Useimmiten se kyllä irtoaa nätisti kokonaisena, mutta joskus taas liimaus on niin epätasainen, että kansi repeää heti alkuunsa, ja sitten sen joutuu kuorimaan suikaleina pois.

Lopuksi vielä hieman aiheen vierestä: tässä palautelomakkeella ensimmäisenä haetaan tuotetta nimellä. Kun siihen kirjoittaa esim. ”arki rae”, ei löydy mitään, koska järjestelmän listauksessa nimen perään on typerästi ympätty tavaramerkki-R (Arki®). Eipä taida kovin moni käyttäjä arvata tai edes osata näppäimistöllään tuota ®:n kirjoittaa.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Valio)