Siirto olemassaolevalle nimelle

28. marraskuuta 2010 klo 15.51
Sijainti: Wikit: Wikipedia

Siirsin Saiga-nimellä olleen artikkelin nimelle Saiga (ase). Tarkoitukseni oli siirtää Saiga (eläin) tarkenteettomalle nimelle, koska saiga-sanan ensisijainen merkitys on eläin. En kuitenkaan pysty siirtämään ”Saiga (eläin)” -artikkelia nimelle ”Saiga”, sillä tarkenteeton sivu on nyt uudelleenohjaussivu. Voisin tietysti leikata ja liimata eläinartikkelin sisällön uudelleenohjaussivun tilalle, mutta silloin tuon artikkelin historia häviäisi, mikä ei käsittääkseni ole hyvä asia. Olen törmännyt tähän samaan ongelmaan muutamia kertoja aikaisemminkin. Miten näissä tilanteissa kuuluu menetellä? Jos minulla olisi poisto-oikeus, poistaisin uudelleenohjaussivun eläinartikkelin tieltä, mutta nykyisellä oikeustasollani se ei ole mahdollista.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Wikipedia)