Joku kaimani on kämmännyt sähköpostiosoitteensa

1. toukokuuta 2023 klo 19.30
Sijainti: Muut: Turva.fi
Avainsanat: Turva, yksityisyys

En ole teillä asiakkaana, mutta sen sijaan siellä on joku kaimani, joka on kämmännyt sähköpostiosoitteensa, ja nyt hänen ilmoituksensa tulevat minun sähköpostiosoitteeseeni. Lauantaina sain ”Olet saanut vakuutusasioita koskevan uuden viestin Turvan verkkopalveluun” -viestin, ja tänään ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit palveluamme?” -kyselyn.

Pyydän, että poistatte sähköpostiosoitteeni sieltä tietokannastanne.

Suosittelisin myös osoitteenvarmistusjärjestelmää, jollaiset alkavat nykyisin olla aivan vakiona kaikissa palveluissa. Eli kun sähköpostiosoite syötetään järjestelmään ensimmäistä kertaa, kyseiseen osotteeseen lähetetään viesti, jossa olevaa linkkiä täytyy klikata, jotta osoite vahvistetaan. Ja ilman vahvistusta ei sitten lähetetä mitään muuta postia.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Turva.fi)