Avainsanana Daredevil

Olin unohtanut tämän järkäleen, kiitos muistutuksesta!

21. syyskuuta 2019 klo 12.30
Sijainti: Blogit: Pieniä ihmeitä
Avainsanat: Daredevil, Netflix

Olin unohtanut tämän järkäleen, kiitos muistutuksesta! Vain tuo sinipunavalkoisia nappeja napsivan supersotilaan hahmo oli syöpynyt jonnekin mielen perukoille, mutten ollut enää osannut yhdistää sitä mihinkään tarinaan.

Oletko nähnyt Netflixin Daredevilin? Katselin sen ykköskauden aikoinaan tuoreeltaan, ja vaikka ihan näin syvissä syövereissä ei sentään liikuta, siinä oli kuitenkin minusta aika hyvin tavoitettu se tuskanhikinen selviytymiskamppailu, joka DD-tarinoille on ominaista.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Pieniä ihmeitä)

X-Men kolmosta pidetään käsittääkseni kolmikon heikoimpana

15. tammikuuta 2012 klo 18.21
Sijainti: Blogit: Silmänkääntövankila
Avainsanat: Daredevil, elokuva, Marvel, Wolverine, X-Men

X-Men kolmosta pidetään käsittääkseni kolmikon heikoimpana, vaikka minä kyllä nautin siitä ihan siinä missä kahdesta aiemmastakin… Joo, kyllä (piti tässä välissä varmistaa omista muistiinpanoista tuo, jotten tulisi puhuneeksi itseni kanssa ristiin. Mitä siitäkin nyt tulisi jos yhdessä kohtaa Internetiä sanoisi yhtä ja toisessa toista!) Ja näköjään et sinäkään jaa tuota yleistä mielipidettä sen kuruudesta.

First Class on minulta vielä näkemättä, samoin se Wolverinen oma seikkailu (Origins?). Niin ja Hämis kolmonen. Viimeisen kohdalla ilmeisesti hyvä niin, kun kerta olet sinäkin samaa mieltä yleisen mielipiteen kanssa.

Daredevilia välttäisin sinuna kuin ruttoa. Myönnettäköön, että yritin itse katsoa sitä masennukseni ollessa syvimmillään, mikä ehkä hieman häiritsi keskittymis- ja arvostelukykyäni, mutta ei se ainakaan vointiani yhtään parantanut, se on asia mikä on varma.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Silmänkääntövankila)