Avainsanana Marvel

YPKVV kuulostaa siltä, että

9. heinäkuuta 2020 klo 14.56
Sijainti: Blogit: kieli
Avainsanat: Marvel

YPKVV kuulostaa kyllä (nyt, aikuisena) siltä, että suomentaja ei ole keksinyt mitään alkuperäisen kaltaista nokkelaa akronyymiä, ja päättänyt sitten että fuck it, käännetään kirjain kirjaimelta, niin tämä suomen joustamattomuudesta johtuva turhautuneisuus on sitten koko maailman nähtävillä.

Lehden ilmestymisen aikoihin pidin lyhennettä coolina, ja se loi suomalaislapselle mielikuvan kankeasta ja tylystä viranomaisorganisaatiosta, ehkä jopa paremmin kuin lausuttava akronyymi olisi voinutkaan.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (kieli)

Well the CGI ants sure look CGI.

13. huhtikuuta 2015 klo 16.16
Sijainti: Videosivustot: YouTube
Avainsanat: Ant Man, Marvel, video

Well the CGI ants sure look CGI.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (YouTube)

X-Men kolmosta pidetään käsittääkseni kolmikon heikoimpana

15. tammikuuta 2012 klo 18.21
Sijainti: Blogit: Silmänkääntövankila
Avainsanat: Daredevil, elokuva, Marvel, Wolverine, X-Men

X-Men kolmosta pidetään käsittääkseni kolmikon heikoimpana, vaikka minä kyllä nautin siitä ihan siinä missä kahdesta aiemmastakin… Joo, kyllä (piti tässä välissä varmistaa omista muistiinpanoista tuo, jotten tulisi puhuneeksi itseni kanssa ristiin. Mitä siitäkin nyt tulisi jos yhdessä kohtaa Internetiä sanoisi yhtä ja toisessa toista!) Ja näköjään et sinäkään jaa tuota yleistä mielipidettä sen kuruudesta.

First Class on minulta vielä näkemättä, samoin se Wolverinen oma seikkailu (Origins?). Niin ja Hämis kolmonen. Viimeisen kohdalla ilmeisesti hyvä niin, kun kerta olet sinäkin samaa mieltä yleisen mielipiteen kanssa.

Daredevilia välttäisin sinuna kuin ruttoa. Myönnettäköön, että yritin itse katsoa sitä masennukseni ollessa syvimmillään, mikä ehkä hieman häiritsi keskittymis- ja arvostelukykyäni, mutta ei se ainakaan vointiani yhtään parantanut, se on asia mikä on varma.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Silmänkääntövankila)