Avainsanana työ

Ottaisin tuon leuhkasti johtajuuskykyjeni tunnustuksena

8. tammikuuta 2013 klo 22.50
Sijainti: Blogit: Hiirelässä
Avainsanat: työ

Minä taas luen tuota niin, että sinut on huomattu tiiminvetäjänä niin hyväksi, että projektin on katsottu hyötyvän siitä, että jatkat siinä roolissa. Se, että päätös tehtiin sanellen ja annettiin sinulle aiemman vetäjän välityksellä, on kyllä hieman tökeröä, enkä itsekään tykkäisi tuosta roolista, mutta ottaisin sen silti leuhkasti johtajuuskykyjeni tunnustuksena.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Hiirelässä)

Ainakin he kädellisinä kuvittelevat saavansa vetovoimaa hierarkiassa kohoamisen avulla

6. huhtikuuta 2012 klo 12.32
Sijainti: Blogit: Veloena
Avainsanat: psykologia, seksuaalisuus, työ

”Ajattelevatko (epäilevätkö heikkoina hetkinään) miehet saavansa työpaikan seksuaalisen vetovoimansa avulla?”

Ainakin he kädellisinä todennäköisesti kuvittelevat saavansa seksuaalista vetovoimaa työpaikan, tarkemmin sanoen hierarkiassa kuin hierarkiassa kohoamisen (jota nykyisin haetaan varmaankin pääasiassa työpaikoilta) avulla.

Minullahan ei ole työpaikoista juurikaan kokemusta, enkä kai muutenkaan ole kovin tyypillinen sukupuoleni edustaja mitä hierarkioihin tulee, mutta ainakin minä attribuoin kaikki toisiin ihmisiin liittyvät saavutukset (kuten vaikka työpaikan saamisen) nimenomaan saajan puoleensavetävyydelle. Taituruus sun muut oikeasti (esim.) työn kannalta merkittävät asiat jäävät siinä kevyesti toiseksi.

Eikä se ole minusta edes sukupuolittunutta, kaikki päätäntävaltaiset vain haluavat ympärilleen tyyppejä joista saavat tyydytystä, joka on aina pohjimmiltaan seksuaalista. (Sen tyydytyksen hankkimisen käytännön muotohan voi sitten olla vaikka mitä, olennaista on että sitä saadaan nimenomaan suhteessa tähän tyyppiin eikä niinkään siihen toiseen, jota ei valita.)

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Veloena)