2017-12-19 @ 16.01.13 Suomeksi

"Joskus Barcelonassa asuessaanhan Mika oli kutsunut joukon ihmisiä syömään luokseen kello yhdeksäksi. Mika oli valmistanut ateriakokonaisuuden huolellisesti niin, että se oli valmis tasan yhdeksältä. Kun ihmiset tulivat espanjalaiseen tapaan reilun tunnin myöhässä soittamaan ovikelloa, Mika tuli alastomana avaamaan oven toisessa kädessään viidakkoveitsi, toisessa viinipullo ja sanoi ovenraosta "juhlat ovat ohi" ja löi oven kiinni."

2017-12-07 @ 16.00.24 Suomeksi

"Kilpailussa haetaan myös ratkaisua siihen, miten Omatietovarannon laiteliitäntöjä voidaan toteuttaa ja miten kaupallisten toimijoiden ekosysteemit (Fitbit, Apple Healthkit, Google Fit, Nokia/Withings jne.) laitteineen olisi kytkettävissä Omatietovarantoon. […]

Omakannan Omatietovaranto on kansallinen tietovaranto, johon kansalainen voi tallentaa hyvinvointitietojaan ja jakaa halutessaan tiedot esimerkiksi häntä hoitavan terveydenhuollon toimijan kanssa. Hyvinvointitiedoilla tarkoitetaan kansalaisen mittaus-, elämäntapa- ja aktiivisuustietoa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi päivittäinen askelmäärä, verensokeri, verenpaine, paino ja CPAP-laitteen käyttöarvot."

2017-12-05 @ 14.48.04 In English

"Those TV documentaries you see, and the science experts they feature? Did you know that producers often edit them out of context, and twist their words, to make it seem like they promoted some pop sensationalism instead of the real facts?

Science Friction is going to expose these faux documentaries by name, and will give the scientists a chance to clear the record."

Science Friction

2017-12-05 @ 14.46.41 In English

"Highlights

• Shows that swearing can increase performance of a task of physical power.
• Shows that swearing can increase performance of a task of physical strength.
• Does not find any evidence that autonomic arousal may underlie these effects."

2017-12-04 @ 16.50.34 Suomeksi

"112-hätätekstiviestipalvelun käyttäjän pitää lain mukaan rekisteröityä ennakkoon. Ennakkorekisteröinti tehdään -sivustolla, ja se edellyttää vahvaa tunnistautumista esimerkiksi pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen. Käyttäjäksi voi rekisteröityä kuka tahansa, vaikka palvelu on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, jotka eivät kuule tai pysty tuottamaan puhetta."